Fatada din lemn sau tencuirea unei fatade?

Nu numai în construirea casei, dar, de asemenea, într-o renovare majoră cereți mulți proprietari de case, care fațada este alegerea ideală pentru clădirea lor. Din păcate, nu există avantaje forfetare între diferitele variante. Avantajele unei fațade pot constitui un dezavantaj important pentru o altă clădire. Iată o prezentare generală a posibilităților.

fațadă din lemn în avantajul?

Fațada din lemn poate depăși fațada tencuită în multe feluri. Dacă se folosește un lemn de înaltă calitate, fațada din lemn poate dura cel puțin atâta timp cât o fațadă de ipsos. Calitatea lemnului depinde de uscarea suficienta a placilor si de tratarea lor ulterioara.

  • lemn exterior uscare lemn tip
  • și calitatea protecției lemnului lemnului
  • valoare
  • regulat rafinat și natural aspect
  • mai mare a proprietății sublinia

fațadă și de protecție a lemnului

A restaurat fațadă trebuie să fie renovate și vopsite în orice caz, după un anumit timp. Cu toate acestea, multe tipuri de lemn care sunt potrivite pentru o fațadă a casei trebuie, de asemenea, să fie revizuite după câțiva ani. Numai cedrul sau zada nu necesita ingrijire speciala timp de decenii. Ei pur și simplu iau o anumită patină și, cu luciu de argint, tind să devină și mai frumoși pe parcursul anilor dacă nu sunt tratați.

Colorarea

În ceea ce privește culoarea, o fațadă din lemn și o fațadă tencuită nu fac prea mult. În timp ce lemnul natural arată diferit aproape în fiecare an, deoarece schimbă optic ceva. În ceea ce privește culoarea, cu toate acestea, fațadele pot fi făcute relativ libere în ambele cazuri. Numai o fațadă verclinkerte este legată de o culoare.

Izolația în fațadă

O cantitate mare de izolație poate fi adăpostită într-o fațadă din lemn fără ca aceasta să devină evidentă. Dacă se introduce o izolație puternică într-o fațadă de ipsos, acest sistem de lipire a căldurii este de obicei destul de evident. În plus, nu mai puteți influența tipul de izolație termică suplimentară dintr-o fațadă de ipsos. Cu o fațadă din lemn, totuși, aveți aproape libera alegere.

Sfaturi și trucuri Dacă nu puteți decide, poate fi necesar să aveți un studiu efectuat pentru a vedea aspectul exact. Ar trebui să fii sigur că fațada din lemn se potrivește cu adevărat clădirii tale. Desigur, este invers, pentru că multe case nu arătau ca o fațadă tencuită.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul