Glava u uređaju za Black i Decker Home poboljšanje

Popularni američki proizvođač Black i Decker oprema svoje bušilice i akumulatorskih odvijača s stezne glave od tvrtke vlastiti brand pribor Piranha. Kada tražite novu bušilicu, obično bez sigurnosnog vijka, znanje tog imena je korisno. Promjena zahtijeva nekoliko koraka.

Stari oprema Novo opremanje

Black i Decker je vjerojatno o kućanstvu koje je ikada učiniti u svom životu sa bušilicom ili drugim DIY uređaja. Tvrtka je bila prva i najveća ciljana skupina koja je definirala privatne potrošače i razvila odgovarajuće uređaje.

Čak stare dosadne strojeva iz 1970-ih i dodane kasnije akumulatorskih odvijača su opremljeni lako wechelnden drill stezne glave. U većini slučajeva, svrdla za bušenje bila su pričvršćena na uređaj s navojem od 3/8 inča.

Stoga je glava sve vrste starih modela Black and Decker, u načelu, jednostavno odvije. Pogotovo u staroj Zahnkranzbohrfuttern poluge od Bohrschlüssels nije dovoljno prijenos snage riješiti montažu. Ovo je produžetak duljeg Allena s osam milimetara.

čekić udarac u zavoju strani Allen wrench se glava treba riješiti na starije i stare aparate iz crno Decker. U vježbi s dva kolegija kao što su došli na tržištu od 1967. godine niži stupanj prijenosa mora biti postavljen. Za strojeve s dva smjera postavka se preporučuje za rotaciju u smjeru kazaljke na satu.

katalog za pretraživanje online

Black i Decker uvodi novi glava da stane na uređajima s nekoliko desetljeća života u njegovim veliko liste rezervnih dijelova. Ovisno o modelu, ključni glava mora biti izabran po želji, jer nije prikladan brzostezna glava je na raspolaganju.

Njemačka podružnica proizvođača ima sjedište u Idsteinu u Taunusu kod Frankfurta na Majni. Od tamo, rezervni dijelovi šalju se i kupcima i trgovcima. S tehničke usluge kupcima strani poslovanje na internetu se mogu naći online na //service.blackanddecker.de oba zastupnika direktorije, pretraživanje kataloga. Pogotovo kada vrsta zgrada ili brojevi više nisu decipherable, svaka zgrada model i njegova lista rezervni dijelovi mogu relativno lako može pretraživati ​​ovdje.

Savjeti TricksBei potraga za novim trupac po Piranha može blackanddecker.de i pogled na njemačkoj web stranici. Ako ne možete pronaći ono što tražite, bušilice od drugih proizvođača također će stati.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar