En pavillon med et fladt tag er hurtigt opbygget

At opbygge en havepavillon hurtig og ukompliceret, fire hjørnestolper, på et fladt tag er placeret, den nemmeste måde. I de fleste tilfælde nok en ramme, der forbinder hjørnestolperne sammen, og Lægning af tagbeklædning såsom brædder eller bølgepap.

stabilitet og bærende konstruktion

Selvom design og opførelse af en pavillon med et fladt tag er enkel og for hver faglært håndværker er ikke et problem, bør nogle statiske oplysninger betragtes hovedsageligt fra en vis størrelse og tagflade.

På et fladt tag er naturligvis snavs tilbage som blade eller grene og sne om vinteren. Dette skaber en mekanisk belastning, der skal tages i betragtning ved beregning af tagdækselementerne.

bølgede eller trapezformede tagpanelerne har en øget stabilitet, og selvbærende op til to meter tilladt af deres form, hovedsagelig fri suspension. For større afstande, der skal brobygges, skal der overvejes en understøttende understruktur som for eksempel en edderkop eller en centerpost.

Hældning til vanddræning

For at sikre vanddrænet af et fladt tag anbefales en lille hældning af taget. Professionelle anbefaler to til tre inches på hver meter.

skal her bemærkes, at delvist voldsomme provenu på et tag uden tagrende vandet i kraftig regn på den ene side af pavillonen. Især på vanddrænningssiden skal fundamentet af støtteposter beskyttes mod underskylning for at undgå at løsne hjørneposterne.

udbydere og omkostninger

  • karibu.de er en af ​​de største producenter af haveskure og tilbyder kits til forskellige flade tag pavilloner.
  • gartenhaus-gmbh.de tilbyder høj kvalitet pavilloner med fladt tag og sideelementer i modulær teknologi. Einzel Det individuelle køb af komponenterne er muligt i en hvilken som helst hardware butik og behovet for byggematerialer som indlæg, fastgørelsesbjælker og tagdækning håndterbar.

Enkle præfabrikerede kits til pavilloner med flade tage starter fra 500 euro, lukkede varianter med sidevægge fra omkring 1500 euro. Enhver, der samler byggematerialerne selv og f.eks. I hardwareforretningen, kan beregne fra 300 euro til pavillonen.

tips & tricks Selv om opførelsen af ​​en pavillon med et fladt tag er selvforklarende, den neuralgic punkter stabilitet som de indlæg fundamenter, fastsættelse af tagunderkonstruktion og tagelementer selv, bringe det til en professionel.

Del med venner

Forlad din kommentar