Et blad beskyttelse for rennen redusere rengjøringsarbeidet

Bygningen takrenne kan beskyttes med blad beskyttelse mot forurensning og tilstopping. Løvverk, grener og fugledråper har ingen mulighet til å trenge inn i dreneringssystemet. Ulike versjoner og materialer er tilgjengelige fra spesialforhandlere.

De forskjellige varianter og materialer

En takrør er tilbudt som ikke lar noen fremmedlegemer gjennom. Han legges på downpipe, verktøy er ikke nødvendig. Regnet kan strømme bort uhindret, ifølge produsenten er det opptil 150 liter per minutt.

Hvis du bestemmer deg for en takrør av rustfritt stål, gjør du et godt valg. Rattene lar vannet gå gjennom og fange smuss. Materialet er slitesterkt, tykkelsen er vanligvis 0,7 mm. Den kan kuttes med en tinnklemme til de ønskede dimensjonene.

Plastrister er de mest populære, som kan klippes nøyaktig i størrelse og er helt tilstrekkelig. Visuelt litt vakrere er aluminiumsgitter. Siden løvet er nesten usynlig ved fangst i renden, ser utseendet, men spiller en mindre rolle. selvfølgelig er det

avgjørende Kjøper lang levetid, som er foran rustfritt stål, vil ikke rust, og viser lite tegn på slitasje. Plast kan bli litt sprø gjennom årene.

Enkelt vedlegg

Guttergitter for takrøret klemmes i rennen. Spesielt når det gjelder UV-motstand og holdbarhet, bør du sørge for at det ikke trengs ekstra monteringsmateriale.

I tilbudet av forhandlere er også hele bladfangende enheter med ekstra stort volum. Disse kreves når store mengder løv forekommer. Velg løvbeskyttelsen i henhold til forholdene og takflaten.

takrenner blad beskyttelse

  • er å være senere
  • holdbar
  • sparer kostbar Reinigunsarbeiten
  • hindrer tilstopping rennesteinen før

prisene på ISP

A takrenner hevert for ca 13, - tilgjengelig EUR, takrenne mesh rustfritt stål koster 5,40 euro per meter, en plastbeskyttelse på 3 meter lang koster ca 8, - Euro.

  • westfalia.de har et stort utvalg av takrør og tilbehør til takrenner.
  • dachdeckermarkt24.de har spesielle griller på tilbud,
  • takmaterialer.de har en bladvakt med perforert plate i området.
Tips og triks Når du velger bladvakter for rennen din, må du passe på at du velger riktig materiale. Rustfritt stål er slitesterkt og kan kombineres med sink, kobber og plastrenner.
Del med venner

Legg igjen din kommentar