Uscarea o saltea de spuma

În cazul în care o saltea de spumă este curățată, aceasta absoarbe o mulțime de umiditate. Pentru a preveni formarea mucegaiului, este necesar să se usuce complet. Aflați aici ce opțiuni există pentru a usca o saltea cu spumă și ce nu are sens.

Cum să se usuce în mod corespunzător saltele de spumă subțire

În cazul în care spuma dvs. saltea este o saltea mici, cum ar fi o saltea. cea a unui cărucior sau a unui pat pentru copii? Salteaua este lavabilă în mașina de spălat? Apoi, după spălare, puteți pur și simplu să vă agățați salteaua în soare pe un suport de uscare. Este important să nu le atârnați pe o lesă, deoarece spuma sensibilă se poate rupe sau se poate întinde din cauza capetelor ude, grele. Puneți-o orizontal peste suportul de uscare.
Chiar dacă saltea de spumă se potrivește în uscător, preferați să o uscați în aer. Spumele se încarcă în uscător foarte puternic și, de asemenea, se execută în circumstanțe.

Uscați o saltea de spumă mare

Dacă salteaua dvs. este o saltea adultă mare, e. din spumă rece sau din spumă de confort, trebuie să-l setați să se usuce vertical. Recomandat sunt următoarele locuri:

  • la o
  • încălzire caldă la o fereastră deschisă spre exterior în soare
  • afară în ger

spuma saltele la soare Uscare

uscată la soare este cea mai bună opțiune, care au razele UV mai multe avantaje:

  • Saltea de spumă se usucă mai repede la soare.
  • Lumina UV ucide sporii mucegaiului și acarienii.
  • Pete de lumină UV albire.
  • Salteaua obține un miros plăcut proaspătă prin uscare în soare.

saltea spuma de la

uscată chiciura congelare salteaua se usuca probabil prin faptul că nu bun, dar Frost are un efect similar cu salteaua de soare: El ucide acarieni și mucegai precum bacterii și viruși, și oferă salteaua o prospețime plăcută.
După ce părăsiți salteaua pentru câteva ore în îngheț, aduceți-o în apartament și lăsați-o să se usuce în apartament de încălzire încă 24 de ore.

Ce ar trebui să evitați

Este o risipă pură de energie pentru a usca o saltea uscat. Problema cu uscarea unei saltele este că umezeala penetrează adânc în interior. Un uscător de păr nu este acolo și astfel nu ajută practic nimic. Erst Utilizați numai salteaua dvs. atunci când sunteți sigur că toată umezeala a scăpat. Cu o curățare umedă, acest lucru poate dura aproximativ 24 de ore. Dacă salteaua a fost umedă, ar trebui să o lăsați să se usuce timp de câteva zile.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul