En flaske kan være på tværs halvere

boligområder glas har en ejendommelighed af de få kender, eller de kunne registrere med enkle midler. Materialet er strengt taget fysisk et flydende materiale, der størkner ved hypotermi. Denne funktion kan bruges til at halvere en flaske uden at skulle sav eller klippe. Varme og afkøling er tilstrækkelige.

halvering uden at skære eller save

Hvem ønsker at halvere en flaske i den tværgående retning, er materialet ikke at druchschneiden. De specifikke materialeegenskaber muligt at tilvejebringe en målrettet delvis opvarmning og køling til en slags kontrolleret brud for at adskille flaskerne dele.

Hvad der arbejder tværgående, er dog ikke muligt i længderetningen. Hertil kræves en Dremel. Fra en flaske uden bund kan der være tinker dekorative lanterne.

At halvere en flaske af glas

  • Brændbart snor / ledning eller
  • kobbertråd
  • Koldt vand
  • is
  • flamme kilde (stearinlys, bunsenbrænder)
  • Dremel
  • vand spand
  • sandpapir

1. Heat markører, der er

Som varme markør og hovedet kan anvende tre forskellige tilgange , Med en Dremel eller en hård kløve værktøj, du har brug for at skære den ønskede fraktur kant omkring flasken krop. Alternativt kan du lægge en brændbar ledning, ledning eller kobbertråd omkring cylinderen i den ønskede højde. Vigtigt er markørens nærhed. 2.

flaske varme Vend flaske over et stearinlys eller en bunsenbrænder, så markøren varmes op. En streng skal "brænde" rundt, en kobbertråd skal gløde, og en ridse skal blive mælkagtig.

3. Sænk flasken

Sænk den opvarmede flaske i en spand koldt vand for at afkøle. Med ekstra isterninger styrker du det nødvendige "kolde stød". Hvis den nederste del af flasken ikke falder ned på det første dykke, gentag proceduren. Ved den tredje passage deles halvdelene. Ent 4. Defuse pause kanter

Du kan beskadige de skarpe brudekanter med 200 grit sandpapir. Med dygtige roterende bevægelser over flammekilden kan du også afrunde kanterne ved at smelte.

Tips og tricks Vær forsigtig, når du sænker den opvarmede glasflaske. Jo varmere glasset er ved markøren, den renere og hurtigere det bryder. Skovlen skal ikke være for dyb, således at skilleflaskenes faldhøjde forbliver moderat.

Del med venner

Forlad din kommentar