Living

Första order är hälften av livet. En walk-in-garderob lovar en bra överblick och gott om lagringsutrymme för kläder och tillbehör. Detta fungerar bara om du håller ordning. Ordna ditt skåp förnuftigt och försök att hålla det ordentligt. En gång i veckan, ta en halvtimme till en timme för att rengöra garderoben.

2. Skapa lagringsutrymme

Om du behöver extra förvaringsutrymme i klädkammaren kan du enkelt göra det med några knep: Söm många fickor på en bit mattan eller en tjock bit tyg där du kan lagra tillbehör. Du kan enkelt lagra rosa underkläder i korgar eller hemgjorda lådor. Om du inte har smyckeskrin, kan du också hänga dina kedjor och armband på klädkrokar. Så du har alltid dem direkt i ögonblicket.

Kasser och korgar ger en bättre överblick när du delar dem i mindre sektioner. På möbelmarknaden får du korgar som redan har indelningar eller du kan bygga dem själv av Sätt i kartongremsor i varandra och separera enskilda områden enligt dina krav.

tredje färg

En klädkammare bör ha en vacker atmosfär som inbjuder folk att titta på vila och ängslig välja outfit för dagen eller kvällen. Därför kan du också vara kreativ i färgdesignen: ljusgula väggar, vita hyllor och ljusgröna korgar skapar till exempel. en trevlig atmosfär. Licht 4. Ljus

Kom ihåg att du behöver en ljuskälla här när du bygger din klädkammare. Om det inte finns något takljus i området, kan du alternativt ställa in en golvlampa, vilket skapar vacker indirekt belysning. Men du kan också vara mer kreativ och, till exempel. Fäst smala rör under några hyllor. Hur man skapar en modern, kreativ belysning. kommer väl till pass när man installerar en rörelsesensor i entrén på din klädkammare, så långt som du in i skåpet av sig självt ljuset.

5. Skor Du kan antingen stoppa in en hemmagjord skohylla eller om du klämma från marken ett rack och lämna dina skor på bojor dinglar den. Alternativt kan du också fästa en eller hyllor strax ovanför marken. Se till att du har en liten lutning (bakdelen måste vara högre än den främre) så att du kan se skorna bättre.

6. Spegel

Om din klädkammare är stor nog att byta, kom ihåg att lämna utrymme för en stor spegel. Så du kan inspektera efter dressing och välja matchande tillbehör bättre. Om din garderob inte är tillräckligt stor bör du helst fästa en spegel i full längd nära klädkammaren. Dessutom kan du fortfarande dekorera spegeln. Ta reda på vilka alternativ som finns här: försköna speglar.

Tips & tricks Du har inte en klädkammare ännu? Vi förklarar hur du enkelt kan bygga en själv: På bara några steg till klädkammaren.

Dela med vänner

Lämna din kommentar